A răpit un copil și a spart nasul unui polițist

850
A  răpit un copil și a spart nasul unui polițist - fondpolitistbatut-1329068401.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din satul constănțean Pelinu a ajuns după gratii, după ce a vrut să-și convingă fosta iubită, prin amenințări și furându-i copilul, să se întoarcă la el. Mai mult, indignat că polițiștii au intervenit pentru a calma spiritele, i-a spart nasul unuia dintre ei.

O poveste de dragoste dintre o fată de 20 de ani, din satul constănțean Pelinu, și un tânăr din orașul Negru Vodă s-a sfârșit cu scandal, amenințări cu moartea și chiar putea să se ajungă mult mai rău, dacă polițiștii nu ar fi intervenit.
Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii vineri seară, în jurul orei 20.00, când Nicoleta N. a sunat disperată la serviciul unic de urgență 112, sesizând că i-a fost furat copilul din casa unde locuiește cu părinții ei. La fața locului a ajuns un echipaj al Secției 9 Poliție Rurală, iar tânăra mamă le-a povestit împrejurările în care a dispărut fiul ei, în vârstă de un an și șapte luni.

Cum convingi femeia iubită să se întoarcă? Îi răpești copilul!
Femeia le-a spus că, pe când era însărcinată, l-a cunoscut pe Florin Șuță, din Negru Vodă. Fără să-i pese că pruncul pe care îl așteaptă nu este al lui, tânărul a luat-o pe fată la casa părintească din Negru Vodă, unde au trăit în concubinaj. Traiul alături de el a fost însă greu, a povestit femeia, căci era bătută frecvent. Motiv pentru care, în urmă cu două săptămâni, și-a luat copilul și câteva haine și s-a întors la părinți.
Nesuportând gândul că a fost părăsit, fostul iubit a venit, vineri seară, în Pelinu, însoțit de un prieten Ionuț D., și prin violență și amenințări a intrat în casă și a luat copilul.
"Mama a reclamat faptul că acesta a luat copilul, în încercarea de a o convinge să se întoarcă la el. Nu a ținut cont de faptul că afară erau - 15 grade Celsius, iar cel mic este bolnav, urmează un tratament și un regim alimentar, iar în momentul în care l-a scos din casă era în pijamale", a afirmat George Caraivan, șeful Secției 9 Poliție Rurală.

"Colecție" de infracțiuni
Trei polițiști, împreună cu mama îndurerată, au pornit imediat spre Negru Vodă, spre locuința suspectului. Aici, din nou scandal. Rudele tânărului nu voiau să dea copilul înapoi, ba mai mult, suspectul a devenit violent și față de polițiști. El l-a lovit pe agentul șef Mihai Barbu cu capul în față - ulterior, medicii au stabilit că polițistul a suferit o fractură de piramidă nazală. Agresorul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Negru Vodă, iar copilul a fost înapoiat mamei.
Sâmbătă, suspectul și amicul său au fost prezentați magistraților Judecătoriei Mangalia. Cei doi sunt acuzați de ultraj, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal; în plus, fostul concubin este acuzat și de ultraj împotriva unui polițist, drept pentru care judecătorii au decis arestarea lui preventivă pentru 29 de zile. În schimb, amicul său este cercetat în libertate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Cum a terorizat clanul Raim orașul Mangalia
Pagina a fost generata in 1.7927 secunde