A PLOUAT CU DOSARE PENALE! Străzile din Constanța, luate cu asalt de polițiștii de la Rutieră

260
A PLOUAT CU DOSARE PENALE! Străzile din Constanța, luate cu asalt de polițiștii de la Rutieră - accident113431359531463477007147-1514451067.jpg

Articole recomandate

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada Portului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot pe 27 decembrie , polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un minor, în vârstă de 16 ani, din localitatea Eforie Sud, care a condus un autoturism, pe strada Traian, din Eforie Nord, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, având suspendat permisul de conducere.


În cauze, au fost întocmite dosare penale



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde