A plouat cu dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța

167
A plouat cu dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța - politiarutieratir2-1551340094.jpg

Articole recomandate

La data de 27 februarie a.c., ora 23.50, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 391, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație 0.56 mg/l alcool în aerul pur expirat).


Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 februarie a.c., ora 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Saligny au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Merilor din localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 februarie a.c., ora 17.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 februarie a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Adamclisi au identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Speranței din localitatea Urluia, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4292 secunde