A plouat cu dosare penale la Constanța! Șoferii "pericol public", trași la răspundere

145
A plouat cu dosare penale la Constanța! Șoferii

Articole recomandate

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.48 mg/l alcool în aerul pur expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, conducătorului auto i-a fost efectuat testul pentru consum de substanțe cu efect psihoactiv, acesta fiind pozitiv.

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.64 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Constanța.

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Albinelor din localitate și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 3 aprilie a.c., o patrulă mixtă, formată dintr-un polițișt al Secției 4 șu jandarm, a depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un moped, pe strada Crișului din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2207 secunde