A plouat cu dosare penale, la Constanța! Șoferii indisciplinați, sancționați

208
A plouat cu dosare penale, la Constanța! Șoferii indisciplinați, sancționați - pietonaccidentat1456852753150011-1568357541.jpg

Articole recomandate

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dr. Gheorghe Marinescu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Labirintului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 23 August. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autovehiculul era neînmatriculat. 


În toate cauzele au fost întocmite dosare penale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6448 secunde