A plouat cu amenzi în week-end, la Poliția Locală

358

Articole de la același autor

165 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.915 de lei, au fost aplicate numai în cursul zilei de sâmbătă, de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


Potrivit reprezentanților DGPL, "în data de 28 iulie, între orele 6 și 24, polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, identificarea problemelor reprezentate de neasigurarea unei permanente stări de curățenie în aria de desfășurare a operatorilor economici, protecția mediului în parcuri, alei ori alte zone de promenadă, depistarea persoanelor care apelează la mila publicului, depistarea persoanelor care nu-și îndeplinesc obligațiile legale privind deținerea unui animal de companie, precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale". 


De asemenea, au fost înregistrate 53 abateri constatate pentru nerespectarea normelor privind conviețuirea socială, a ordinii și liniștii publice sau a celor care încalcă obligații legale cu privire la păstrarea unui mediu curat și sănătos în orașul Constanta.


În ceea ce privește desfășurarea comerțului ilicit au fost sancționate contravențional 11 persoane, care vindeau diverse produse pe plajă sau în alte zone neautorizate, iar mărfurile supuse comercializării au fost confiscate de către oamenii legii.


"Pe această cale, aducem în atenția opiniei publice că nerespectarea normelor legale care intră în sfera de competentă a poliției locale poate atrage răspunderea contravențională a persoanei fizice sau juridice. Numai împreună putem asigura un climat de siguranță, curățenie și disciplină în municipiul Constanța!", mai spun cei de la Poliția Locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7044 secunde