A MURIT minorul bătut în stradă, în Mangalia, după o ceartă pe Facebook!

3533
A MURIT minorul bătut în stradă, în Mangalia, după o ceartă pe Facebook! - dddd-1584015149.jpg

Articole de la același autor

Adolescentul de 14 ani, ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, la începutul lunii februarie, după ce a fost bătut în plină stradă, de un alt minor, a pierdut lupta pentru viață.

O ceartă pe Facebook a dus la o bătaie în toată regula, în plină stradă! Andrei Ivan, în vârstă de 13 ani, la acel moment, se certase cu o zi înainte, pe o rețea de socializare, cu un alt minor, în vârstă de 15 ani. Pe 1 februarie, agresorul l-a întâlnit pe Andrei pe stradă, s-a repezit și l-a lovit de mai multe ori. În urma loviturilor primite, victima a ajuns în stare comatoasă la spital.

Până astăzi, acesta a fost pe un pat de spital, în moarte cerebrală, părinții și apropiații luptând și sperând că acesta își va reveni. Însă, în această dimineață, la ora 10.30, copilul a pierdut lupta pentru viață.

Reamintim că agresorul a fost arestat preventiv, la un moment dat, în prezent aflându-se în arest la domiciliu, sub acuzația de tentativă de omor. Având în vedere evoluția stării victimei, anchetatorii urmează să schimbe și încadrarea faptei în dosarul penal, urmând să se stabilească dacă agresorul va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte sau omor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4979 secunde