A MURIT LA 22 DE ANI, ÎN URMA UNUI TRAGIC ACCIDENT RUTIER: "Să plătească șoferul! Așa e când vrei să impresionezi o fată"

4852

Articole recomandate

Cristina Bojan, o tânără de 22 ani din Oradea a murit, joi, în urma unui accident rutier produs miercuri seara, pe șoseaua de centură a municipiului, în apropierea Cimitirului municipal. Tragedia s-a produs, miercuri, în jurul orei 22.20, la intersecția străzilor Ogorului și Umbrei. Tânăra, fostă "Miss Fotbal Crișana" în 2012, a fost atletă, remarcându-se la triplu salt și lungime.


"Un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu, scrie BIHOREANUL.


Pasageră în autoturism, Cristina Bojan a fost proiectată din mașină și a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Clinic Județean Oradea în stare extrem de gravă.


Din nefericire, în cursul dimineții de joi, aceasta a decedat.


"A suferit multiple traumatisme, leziuni și fracturi, între care și fractură de craniu, fractură de coloană, era în comă de gradul 3 în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor", a declarat BIHOREANULUI dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor. Șoferul a rămas internat în spital, cu un traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală, leziuni care nu îi pun viața în pericol.


ebihoreanul.ro: Șoferul BMW-ului care, miercuri seara, a pierdut controlul mașinii în sensul giratoriu de la intersecția străzii Ogorului cu Umbrei și s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț, provocând moartea pasagerei sale, nu consumase băuturi alcoolice.


Emanuel Mihai Cristu, un tânăr de 24 de ani din Târgoviște, este cercetat acum pentru ucidere din culpă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, din primele investigații făcute de polițiștii Serviciului Rutier rezultând că șoferul nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu.


Victima vitezei


Din cauza vitezei, mașina, un BMW înmatriculat în Dâmbovița, nu a mai putut fi redresată și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.


În urma impactului, pasagera din dreapta șoferului, Cristina Laura Bojan, o orădeancă de 22 ani, a fost proiectată din mașină. Ea a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Clinic Județean Oradea în coma profundă, cu multiple traumatisme, leziuni și fracturi, între care și fractură de craniu, fractură de coloană.


Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a putut fi salvată. Joi dimineața, Cristina a decedat pe patul de spital.

Emanuel Cristu, internat și el imediat după accident cu traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală, se află în afara oricărui pericol. 


Logodită cu Sică Dumitrescu, Absolventă a Liceului Sportiv Oradea și atletă în timpul adolescenței, ba chiar Miss Fotbal Crișana în 2012, Cristina Bojan a fost model al Agenției Art Models Oradea, dar trăia în ultimii ani în București.


De altfel, anul trecut, tânăra a intrat în atenția tabloidelor din capitală care au "cuplat-o" cu fiul mai mic al fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, Sică, după ce tânărul și-a trecut o perioadă pe pagina de Facebook faptul că s-ar fi logodit cu orădeanca.

Ulterior, însă, despre relație nu s-a mai auzit nimic, atât Sică Dumitrescu, cât și Cristina, nemaiavând menționate pe paginile de socializare că ar fi implicați în vreo relație.




Pe pagina de Facebook a tinerei au apărut mesaje de condoleanțe din partea prietenilor:


"Îmi vine să.... Zic ceva dar nu e frumos în astfel de momente :( să plătească pt ce a făcut !!!!!!!! Asa e când vrei să te dai mare și tare cu ce mașină ai!!! Să impresionezi o fată!!! Wsm!!!! A distrus-o !!!! Un om normal reduce viteza din timp când știe că are curbă de luat etc... Ăla nu e normal!! Nu-s în măsură să judec, știu !!! Dar sunt revoltată!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


"Sincere condoleanțe și putere familiei, bunul Dumnezeu să vă dea putere"


"Dumnezeu sa te odihnească în pace!! Iar familiei multă putere să treacă peste o așa grea încercare!"


"Încă nu pot realiza cum în câteva minute totul se schimbă. Acum zâmbești, ești fericit si peste câteva minute nu mai ești. 😢 fată tânără și frumoasă, D-zeu să te odihnească în pace! Mă iertați pentru ce voi spune, dar sunt ff nervoasă și revoltată pe cel ce a condus...:| Îmi pare rău. E o durere imensă "






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7928 secunde