A murit în timp ce traversa pe trecerea de pietoni: Victima, aruncată la 40 de metri distanță

2016
A murit în timp ce traversa pe trecerea de pietoni: Victima, aruncată la 40 de metri distanță - 800x0151272762775f7343e-1512736925.jpg

Articole recomandate

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost accident mortal de o mașină care nu i-a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Calea București din Brașov, pe aceeași trecere de pietoni unde anul trecut a fost ucisă o fată de 16 ani, scrie a1.ro


Accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni aflată la intersecția străzilor Soarelui cu Calea București.


Un șofer nu a încetinit la trecerea de pietoni și a lovit în plin un bărbat. Victima a fost aruncată la 40 de metri distanță. Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la fața locului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Șoferul vinovat de accident este cercetat pentru ucidere din culpă.

"Un autoturism care circula pe Calea București spre strada Toameni nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a străzii la intersecția Soarelui cu Calea București. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului", a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.

Accidentul s-a produs pe aceeași trecere de pietoni unde în luna martie a anului trecut și-a pierdut viața o fată de 16 ani. Tot pe aceeași trecere de pietoni au mai fost rănite alte patru persoane în ultimul an.

Statisticile arată că în municipiul Brașov cele mai grave accidente sunt cele în care sunt implicați pietoni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3684 secunde