A lăsat cumpărăturile și a fugit după un hoț. Un polițist din Năvodari, erou în timpul liber

1688
A lăsat cumpărăturile și a fugit după un hoț. Un polițist din Năvodari, erou în timpul liber - untitled-1539250284.jpg

Articole de la același autor

Un polițist din Năvodari, aflat la cumpărături într-un supermarket din oraș, a prins un hoț care furase o trusă de scule. Omul legii a observat cum tânărul a luat trusa și apoi a ieșit din magazin. Polițistul a fugit după hoț, l-a imobilizat și a recuperat paguba.


"Miercuri, 10 octombrie, în jurul orei 13.40, agent-șef adjunct de poliție, Nicolae Ababei, din cadrul Poliției orașului Năvodari, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.


Polițistul se afla la cumpărături într-un supermarket din orașul Năvodari unde a surprins o persoană, care ar fi sustras o trusă de chei tubulare, ulterior reușind să iasă din magazin și să fugă. Polițistul l-a urmărit pe acesta pe o distanță de aproximativ 500 de metri, reușind să-l imobilizeze, în scurt timp, pe strada Cabanei, din Năvodari. În continuare, a cerut sprijin colegilor care s-au deplasat la fața locului, găsind asupra tânărului bunul sustras, în valoare de 100 de lei. 


Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății în cauză.
În continuare, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3664 secunde