A încercat să-și găsească iubita sunând la 112

198
A încercat să-și găsească iubita sunând la 112 - ddd-1583178807.jpg
Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost amendat de poliție, pentru că a alertat autoritățile deoarece nu reușea să ia legătura cu fosta iubită. El a sunat la 112 și a anunțat că tânăra a fost sechestrată, autoritățile amendându-l cu 400 de lei, potrivit Digi 24.

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost alertați, în urma unui apel primit de la un bărbat de 29 de ani, din Dragoslavele, care a susținut că fosta sa concubină, cu care încheiase de curând relația, ar fi într-o situație de pericol, aflându-se la o adresă din Câmpulung, pe care nu o cunoaște.

"Polițiștii au contactat-o pe femeia în cauză, care, inițial, nu a vrut să comunice locația la care se afla. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că femeia nu se afla în pericol și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni", au transmis polițiștii. Aceștia au mai precizat că pentru verificarea aspectelor sesizate, anchetatorii au obținut informații inclusiv de la vecini și rude ale femeii.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul care a făcut sesizarea a fost amendat cu 400 de lei, pentru "alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat". Surse judiciare au declarat, sursei citate, că acesta nu știa unde este fosta iubită și spera că așa să dea de urma ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Eveniment : Infractori trimiși la Poarta Albă
Pagina a fost generata in 0.5529 secunde