A găsit 20.000 de lei pe o stradă din Constanța și a dus banii la poliție

2036
A găsit 20.000 de lei pe o stradă din Constanța și a dus banii la poliție - bani11-1516096015.jpg
În urmă cu câteva zile, o femeie, în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat Secția 1 Poliție despre faptul că, deplasându-se pe o stradă din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei.


Polițiștii constănțeni au efectuat cercetări specifice în zona indicată de persoana în vârstă, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în proximitatea locației.


Ulterior, o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanța, a gasit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.
Polițiștii, în urma audierii persoanelor în cauză și a confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei.


Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.573 secunde