A fost găsit tânărul beat și fără permis, care a plonjat cu mașina în Dunăre!

165
A fost găsit tânărul beat și fără permis, care a plonjat cu mașina în Dunăre! - dunare29984800-1575018935.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 18 ani a plonjat, joi seara, cu autoturismul în Dunăre, el fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, scrie romaniatv.net


Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN57, între localitățile Liubcova și Berzasca, a avut loc un accident rutier, respectiv un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în fluviul Dunărea.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale și două bărci, două echipaje SAJ și forțe ale Poliției de Frontieră, cu o ambarcațiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinți. Primele forțe la fața locului au fost cele ale Poliției de Frontieră, care au reușit să ancoreze mașina până la sosirea pompierilor militari, care au tras-o afară din Dunăre, însă în mașină nu a fost găsită nicio persoană.


Tânărul de 18 ani a fost găsit, mai apoi, pe raza localității Liubcova. "În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur în mașină, în momentul producerii evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

În prezent, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5791 secunde