A fost efectuată prima tromboliză la Constanța

245
A fost efectuată prima tromboliză la Constanța - p107003913269158101541240515-1545140980.jpg

Articole de la același autor

A fost efectuată prima tromboliză la Spitalul Clinic Județean "Sf. Apostol Andrei" Constanța. Procedura medicală a fost realizată cu succes, la o pacientă care a suferit un accident vascular cerebral și care a fost adusă la spital în mai puțin de o oră de la producerea accidentului vascular. Aceasta a fost investigată conform protocolului medical pentru administrarea tratamentului fibrinolitic și a fost trombolizată în mai puțin de 50 de minute de la momentul în care a fost adusă la Unitatea Primiri Urgențe. 


"In ciuda vârstei înaintate a pacientei (aproape 90 de ani), procedura a decurs fără complicații, pacienta fiind stabilă și ameliorată din punct de vedere neurologic", a declarat Conf. Univ. Dr. Axelerad Any Docu, medic șef secție Neurologie SCJU Constanța.


Vă reamintim că medicii neurologi din cadrul SCJU au participat săptămâna trecută la o simulare națională, desfășurată sub observația directă a mai multor specialiști veniți de la Spitalul Universitar din București. In cadrul simulării, au pus în aplicare protocolul național pentru efectuarea trombolizei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4313 secunde