A curs cu amenzi! Razie de amploare la terase și cluburi din Mamaia

385
A curs cu amenzi! Razie de amploare la terase și cluburi din Mamaia - raziemamaia2-1593356298.jpg

Articole de la același autor

O acțiune de amploare, care a vizat verificarea modului în care sunt respectate măsurile dispuse în cadrul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța.

La acțiune, au participat peste 250 de efective, dintre care 175 de polițiști, 30 de jandarmi, 41 de polițiști locali, dar și specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Direcției de Sănătate Publică și Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Astfel, după aproximativ o lună de la decretarea stării de alertă, în care autoritățile au pus accent mai mult pe împărțirea de sfaturi în ceea ce privește măsurile care trebuie luate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, în week-end-ul care a trecut, forțele de ordine din Constanța au luat la rând terasele și cluburile din stațiunea Mamaia și municipiul Constanța și au verificat dacă se respectă restricțiile - distanța între mese, luarea datelor de la consumatori, respectarea distanței sociale, dotarea personalului cu mănuși și măști de protecție etc.

Potrivit IPJ Constanța, au fost verificate 111 societăți comerciale, iar șapte dintre acestea au fost sancționate pentru că nu respectau regulile impuse. De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni unor persoane fizice, care au participat la activități în spațiul public închis, pentru care au fost instituite restricții, șapte sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție personală și 21 de amenzi celor care au tulburat liniștea și ordinea publică.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii de la Rutieră au tras pe dreapta, pe șoselele din Constanța, aproape 1.200 de vehicule și au legitimat aproape 1.700 de persoane, în final fiind aplicate 160 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 11 au fost date șoferilor care erau sub influența alcoolului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5975 secunde