A avut zile! Tânăr rănit într-un accident feroviar

155
A avut zile! Tânăr rănit într-un accident feroviar - ddd-1578851104.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit, duminică, într-un accident feroviar, în satul Panaghia, județul Dolj, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren, relatează HotNews. Polițiștii au stabilit că șoferul a forțat trecerea căii ferate.

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Calopar, zona satului Panaghia, între o mașină și un marfar.

"În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă, cea din autoturism. Echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului SMURD, acesta din urmă preluându-l și transportându-l la spital. Echipajul de Descarcerare a acționat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulației feroviare", au transmis reprezentanții ISU Dolj.

La rândul lor, polițiștii spun că accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare rutiere. "Un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autoturism și nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de locomotiva unui tren marfar, care circula din direcția Segarcea - Craiova, încărcat cu cereale", arată IPJ Dolj.

Șoferul era singur în mașină și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2889 secunde