A agresat sexual două fetițe într-o scară de bloc. Pedofilul fusese eliberat din închisoare recent

313
A agresat sexual două fetițe într-o scară de bloc. Pedofilul fusese eliberat din închisoare recent - pedofil465x390-1523951684.jpg

Articole recomandate

După o amplă mobilizare, polițiștii din Huși au reușit să dea de urma bărbatului care duminică după amiază a acostat două fetițe într-o scară de bloc din oraș și a încercat să le violeze. Agresorul este recidivist, acesta fiind eliberat recent din închisoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din muncipiul Huși, fără ocupație. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de agresiune sexuală, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 


Potrivit IPJ Vaslui, suspectul este cunoscut cu antecedente penale tot pentru viol. Vă reamintim că autoritățile judiciare din Vaslui au intrat în alertă după ce o femeie din Huși a reclamat că fiica ei în vârstă de 5 ani și prietena acesteia, de 8 ani, au fost acostate de un individ necunoscut în scara unui bloc de pe strada Școlii din Huși și a încercat să le forțeze să-i facă sex oral. Cele două fetițe au scăpat cu fuga, după ce copila de 8 ani s-a smuls din brațele agresorului, trăgând-o după ea și pe prietena mai mică. De teamă să nu fie observat de vecini, agresorul și-a abandonat victimele. 


Copilele au alergat acasă în stare de șoc, povestind părinților cele întâmplate. Întreg efectivul Poliției municipiului Huși și forțe de ordine din Vaslui au fost mobilizate luni pe străzile din municipiul Huși pentru prinderea pedofilului, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4017 secunde