A 15-a ediție a simpozionului internațional de criminalistică

282
A 15-a ediție a simpozionului internațional de criminalistică - petretoba604razvanchirita1340723-1351147019.jpg

Polițiștii de la Criminalistică organizează, astăzi, Simpozionul Internațional de Criminalistică cu tema "Probațiunea științifică modernă în combaterea terorismului și a criminalității transfrontaliere".


Anul acesta, lucrările simpozionului au fost deschise de șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Petre TOBĂ.
Evenimentul, aflat la cea de-a 15-a ediție, reprezintă o manifestare cu caracter științific, devenită deja o tradiție pentru comunitatea criminalistică, iar numărul mare al participanților și calitatea comunicărilor științifice prezentate confirmă aprecierea de care se bucură criminalistica românească pe plan internațional.


La eveniment participă delegații din Suedia, Italia, Spania, Republica Moldova și Bulgaria, precum și reprezentanți ai Institutului Național de Criminalistică și ai structurilor criminalistice teritoriale.


În cadrul simpozionului, care se desfășoară la Centrul Cultural al M.A.I.,vor fi prezentate comunicări pe teme ale științei criminalistice, analize, studii, diferite considerații referitoare la problematica semnalată ce vor fi susținute de specialiști români și de reprezentanți ai unor organizații internaționale de profil. De asemenea, vor fi acordate diplome de excelență și onoare cu prilejul aniversării a 15 ani de la fondarea Revistei Române de Criminalistică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Prinși băuți la volan
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Urmărit internațional, prins de polițiști
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Actual : Elev înjunghiat în fața școlii
Pagina a fost generata in 0.3315 secunde