38 DE PERCHEZIȚII EFECTUATE DE POLIȚIȘTI LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ

192
38 DE PERCHEZIȚII EFECTUATE DE POLIȚIȘTI LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ - mdamagfzad00odc1mzzhnjgwyjm4mgq4-1532437069.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Suceava, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat 38 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării peste 268.000 de țigarete, autoturisme de teren, bani, telefoane mobile și cartele SIM utilizate în activitatea infracțională. 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Suceava au efectuat 38 de percheziții, 37 în județul Suceava și una în București, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări de proveniență extracomunitară.

În urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproape 268.000 de țigări de proveniență extracomunitară, 19 autoturisme, 63.660 lei, peste 10.000 de euro, peste 200 de telefoane mobile si cartele SIM utilizate în activitatea infracțională. Valoarea totală a bunurilor ridicate de polițiști este de peste 683.000 lei.

În baza mandatelor de aducere emise, 11 suspecți au fost conduși la sediul unității de parchet în vederea audierilor și a dispunerii măsurilor legale, 10 dintre persoanele în cauză fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată, în cursul zilei de astăzi, cu propuneri corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.-S.T. Suceava, în vederea documentării întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

În aceste activități au fost implicați și specialiști de la D.G.A. Suceava, precum și colegi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4624 secunde