33 pensii, găsite și returnate de un polițist. Poștașul pierduse punga cu bani

850
33 pensii, găsite și returnate de un polițist. Poștașul pierduse punga cu bani - 61888024-1509171844.jpg

Articole recomandate

Noroc chior pentru un poștaș din Timișoara. A fost la un pas să lase 33 de pensionari din județ fără singurul venit pe luna aceasta: a pierdut punga în care se aflau 25.800 de lei. Norocul lui a fost că pe alături trecea un angajat al Centrului Antidrog. Acesta a ridicat pachetul și, după ce a văzut ce-i înăuntru, l-a dus direct la Secția de Poliție.


Bărbatul pierduse punga în care se aflau pensiile a 33 de persoane, 25.800 de lei în total, într-o zonă aglomerată din oraș.

Paul Borcea, poștaș: "După două ore mi-am dat seama că i-am pierdut. Am constatat lipsa lor și m-am întors și am întrebat pe un om al străzii dacă nu cumva știe, a văzut sau cunoaște. Mi-a spus că a văzut și că i-a luat cineva și i-a dus la secția de poliție."

Vasile Gravilescu, Coordonator Centru Județean Antidrog: "Ieșind din biroul meu din Piața Libertății am observant o pungă suspectă. Apropiindu-mă am observat o sumă mare de bani și primul gând a fost să urmez procedura legală. Și mă bucur din suflet că s-a găsit persoana care a pierdut suma de bani."







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Social : Când se achită pensiile prin poștă
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.3245 secunde