230.000 de lei, furați dintr-o casă din Oltina. Hoții au fost arestați

437
230.000 de lei, furați dintr-o casă din Oltina. Hoții au fost arestați - hotlocuintafurt-1520849271.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa, împreună cu cei ai Serviciului Investigații Criminale și ai Brigăzii Operațiuni Speciale, au identificat doi bărbați, de 27, respectiv 50 de ani, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.


Astfel, la data de 29 noiembrie 2017, Robert Pătrașcu Superman și Ion Drăgoiescu ar fi pătruns în locuința unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, de unde au sustras mai multe bijuterii și suma de 230.000 de lei. 


În urma a două percheziții domiciliare, efectuate la data de 10 martie polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. În cadrul activității au fost angrenați și luptători ai SAS din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6906 secunde