16 permise și cinci taloane auto, "săltate" de polițiștii constănțeni

216
16 permise  și cinci taloane auto,
În perioada 30 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, aproape 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au acționat, zilnic, pe raza întregului județ, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice. Agenții de poliție au intervenit la 648 de evenimente, sesizate prin 112, fiind constatate în flagrant delict 13 infracțiuni.

Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 55.170 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale la OUG nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, atât pentru consumul de alcool, cât și pentru depășirea limitei de viteză, fiind reținute 16 permise de conducere și retrase cinci certificate de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6804 secunde