15 persoane au fost reținute în urma scandalului cu arme albe din Gheorgheni

254
15 persoane au fost reținute în urma scandalului cu arme albe din Gheorgheni - 50b1d6c302-1353842093.jpg

Articole recomandate

Un număr de 15 persoane, din cele 41 care au fost audiate, sâmbătă, la sediul Poliției din Gheorgheni, județul Harghita, în urma unui scandal cu bâte și alte arme albe, izbucnit pe o stradă de la marginea orașului, au fost reținute pentru 24 de ore, transmite realitatea.net.


După audierile care s-au prelungit până duminică dimineață, anchetatorii au dispus reținerea a 15 persoane implicate în scandalul cu bâte și arme albe din Gheorgheni.
Duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că din totalul de 41 de persoane care au fost audiate la sediul Poliției Gheorgheni, față de 24 s-a început urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.


Potrivit aceleiași surse, 15 dintre acestea, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, ele urmând să fie prezentate, în cursul zilei, Judecătorei Gheorgheni, cu propunere de arestare preventivă. 


Sâmbătă a izbucnit un scandal între două grupuri de rromi care trăiesc la marginea orașului Gheorgheni.
Bătăușii s-au folosit de săbii, topoare, coase și furci. Motivul scandalului sunt niște cai pe care unii dintre romii din clanul care trăiește în cartierul supranumit de ei "Moscova" i-au furat de la cei care stau pe strada Gropilor, completează sursa citată. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Mega-scandal: "Operațiunea Balconul"
Pagina a fost generata in 0.6573 secunde