1000 lei șpagă pentru obținerea indemnizației pe caz de boală! Inculpata, trimisă în judecată

198
1000 lei șpagă pentru obținerea indemnizației pe caz de boală! Inculpata, trimisă în judecată - rechizitoriu-1567601366.jpg

Articole recomandate

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt au finalizat cercetările iar, la data de 02 septembrie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată a inculpatei B.I., cercetată în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.


În fapt, în luna iunie 2018, inculpata a pretins și primit suma de 1.000 de lei de la N.D., la rândul lui inculpat în cauză, în schimbul promisiunii că va interveni și va determina cadrele medicale competente să elibereze actele medicale necesare întocmirii dosarului medical aparținând acestuia și că va obține certificatul de încadrare în grad de handicap, situație care ar fi condus la obținerea indemnizației pe caz de boală. Din suma de 1.000 lei primită pentru influențarea medicilor, inculpata a restituit bărbatului 200 de lei, după ce dosarul de pensionare al acestuia a fost respins.


Față de inculpatii B.I. și N.D., în data de 18.07.2019, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.


La data de 24.07.2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a întocmit cu inculpatul N.D. acordul de recunoaștere a vinovăției, având ca obiect recunoașterea comiterii faptei și acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și anume infracțiunea de cumpărare de influență.


Ofițerii DGA - SJA Olt au fost delegați să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator, în baza căruia a fost adoptată soluția menționată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6391 secunde