Vreți să vă îmbunătățiți performanțele de mediu?

144
1
Vreți să vă îmbunătățiți performanțele de mediu? - vretisaimbunatatiti-1454426864.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 3 februarie 2016, începând cu ora 12, în sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, are loc masa rotundă Green Business Index 2016.

Proiectul multianual Green Business Index a fost lansat în 2010 și reprezintă barometrul responsabilității față de mediu a companiilor din România. GBI - Green Business Index este singurul instrument gratuit de evaluare a performanței de mediu, conform ISO 14031 din România, un mecanism de promovare și monitorizare a inițiativelor verzi din sectorul de afaceri românesc și un mijloc de asistență și formare pentru îmbunătățirea performanței de mediu.

Masa rotundă este organizată de Asociația Green Revolution București și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanța.  

Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5336 secunde