Vineri se deschide Târgul de Turism "Vacanța Constanța"

249
Vineri se deschide Târgul de Turism

Articole de la același autor

În perioada 20 - 22 noiembrie 2015 se desfășoară cea de-a VII-a ediție a Târgului de Turism "Vacanța Constanța", cel mai mare eveniment de profil din zonă, în domeniul promovării turismului. 


Gazda târgului este Maritimo Shopping Center Constanța, care a alocat o suprafață de 152 mp, pentru cele 22 de firme partici-pante.


Organizatori sunt Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Aso-ciațiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică "Litoral - Delta Dunării". "Permanent, suntem preocupați să răspundem și să îmbogățim paleta de servicii oferite con-stănțenilor, prin atragerea celor mai importanți tur-operatori din România, prezen-tarea de noi destinații turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociații de promovare turistică, furnizori de activități de aventură și sporturi extreme, tabere școlare, companii de transport etc.


În cadrul celei de-a VII-a ediții a Târgului de Turism «Vacanța Constanța 2015», constănțenii vor avea parte de oferte speciale disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip first booking și early booking pentru vacanța de iarnă și, nu în ultimul rând, pentru vacanța de vară 2016", au anunțat organizatorii. 


Printre expozanți vor fi patru agenții de turism românești, două unități de cazare, 11 asociații de dezvoltare și promovare a turismului, trei companii de transport, o instituție educațională și un participant străin.


Programul de vizitare a târgului este zilnic între orele 10 - 22. Deschiderea oficială este programată vineri, 20 noiembrie, la ora 12. Sâmbătă între orele 10 și 12 sunt organizate ateliere de creație pentru copii. Duminică 22 noiembrie, la ora 19, va avea loc tombola târgului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3086 secunde