Un start-up românesc s-a calificat la finala europeană din Cracovia

221
Un start-up românesc s-a calificat  la finala europeană din Cracovia - unstartupromanescsacalificatlafi-1555938149.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 21 aprilie 2019 a avut loc finala națională a competiției PowerUp!, organizată de EIT InnoEnergy. Cele mai bune zece start-up-uri din România, din 23 intrate în competiție, și-au prezentat soluțiile inovatoare în domeniul energetic. Soluția multi-funcțională pentru orașele inteligente – Green Spots – un încărcător solar și o platformă urbană, a fost desemnată câștigătoarea etapei naționale și va merge la finala europeană de la Cracovia.

Competiția, organizată de InnoEnergy, oferă startup-urilor inovatoare oportunitatea să-și asigure sprijinul financiar și să-și dezvolte afacerea la scară globală, prin accesarea programelor de accelerare și de obținere de investiții.

Aproape 300 de start-up-uri din 24 de țări din regiunea Europei Centrale și de Est au participat la actuala ediție. Dintre acestea, 14 echipe vor intra în competiția pentru premiul de 50.000 de euro care va fi oferit câștigătorului marii finale, desfășurate la Cracovia, pe 21 mai, la cea mai mare conferință economică din regiunea Europei centrale și de est, Impact’19. Atât finalele naționale, cât și marea finală sunt precedate de sesiuni de tip bootcamp – ateliere de lucru conduse intensiv de mentori de afaceri internaționali. Aceștia vor ajuta la pregătirea start-up-urilor pentru a-și prezenta ideile unui grup de investitori și experți din industrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Aprilie 2019
Stire din Economie : 181 de nave, trimise la reciclare
Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Economie : Rata șomajului  este în scădere
Pagina a fost generata in 1.6124 secunde