Un nou apel de proiecte cu finanțare europeană pentru microîntreprinderi

179
Un nou apel de proiecte cu finanțare europeană pentru microîntreprinderi - unnouapeldeproiectecufinantareeu-1556108647.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a lansat un nou apel de proiecte în cadrul priorității de investiții POR 2.1.A – Microîntreprinderi. Ghidul specific ar putea fi publicat în site-ul programului, pe data de 6 mai 2019. Proiectele vor putea fi depuse doar prin intermediul MySMIS, în perioada 8 iulie – 8 noiembrie 2019.

Pentru acest apel de proiecte vor putea solicita finanțare societățile comerciale și cooperativele care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, pentru construirea, modernizarea și extinderea spațiilor de producție sau prestare a serviciilor, dotarea cu active corporale și necorporale, inclusiv instrumente de comercializare online.

Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este 25.000 de euro, iar valoarea maximă a finanțării nerambursabile solicitate trebuie să respecte normele de acordare a ajutorului de minimis: valoarea maximă a ajutorului de minimis ce poate fi acordat unei întreprinderi unice, din fonduri publice, pe o perioadă de trei ani fiscali consecutivi (ultimii doi ani fiscali înainte de data depunerii cererii de finanțare și anul curent depunerii cererii de finanțare) este de 200.000 de euro, echivalent în lei.

Finanțarea nerambursabilă solicitată poate reprezenta cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului.

Apelul va fi lansat doar pentru regiunile de dezvoltare Nord Est, Sud Est, Sud Vest Oltenia, Vest și Centru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8106 secunde