"Trofeul creativității" va răsplăti cele mai inovative firme și instituții constănțene

181

Articole de la același autor

Marți, 28 noiembrie, începând cu ora 10, în sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, va avea loc festivitatea "Trofeul creativității". La cea de-a XV-a ediție a acestui eveniment vor fi premiate firmele și instituțiile pentru activitatea depusă în domeniul creativității, concretizată prin solicitarea de titluri de protecție la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale).


Festivitatea va fi urmată de Seminarul "Protecția proprietății industriale și inovarea - sprijin pentru internaționalizarea firmelor". Tematica seminarului, susținută de experți din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci București și Enterprise Europe Network Constanța - EEN, este următoarea:
 "Cercetarea, documentarea în baze de date publice în domeniul mărcilor și a designului" - lector Eugenia Nicolae, expert IT, OSIM București;
 "Cercetarea documentară în bazele de date din domeniul brevetelor de invenție", - lector Adrian Negoiță, director DBSI, OSIM București;
 "Aspecte privind contrafacerea" - lector Elisabeta Berceanu, expert OSIM, coordonator centre regionale;
 "Servicii oferite de rețeaua Enterprise Europe întreprinderilor ambițioase, interesate să inoveze și să se dezvolte internațional" - lector Irina Găitănaru, coordonator Enterprise Europe Network.


Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4343 secunde