Târgul Ghidul Miresei vă așteaptă la Pavilionul Expozițional

174
Târgul  Ghidul Miresei vă așteaptă la Pavilionul Expozițional - targul-1520436731.jpg

Articole de la același autor

Cel mai mare târg de nunți din Dobrogea, organizat de Ghidul Miresei, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța, va avea loc în perioada 9 - 11 martie 2018, la Pavilionul Expozițional Constanța.

Expozanții vă asigură că nunta perfectă poate fi organizată într-o singură zi. Zeci de firme de profil, din toată România, vor participa alături de Ghidul Miresei la cea de-a patra ediție a târgului de nunți. Vizitatorii vor putea alege dintre miile de oferte de top, reunite sub același acoperiș: rochii de mireasă, verighete, costume, decoruri și locații de nuntă, invitații și servicii foto - video - muzică.

Târgul Ghidul Miresei îi așteaptă pe viitorii miri cu oferte speciale din colecțiile anului 2018 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete.

Ghidul Miresei îi așteaptă pe vizitatori cu Top Reduceri 2018 - rochii de mireasă, costume de ceremonie și ținute de seară! Cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegantele costume sunt marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2018 Ghidul Miresei". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Economie : S-a deschis Târgul de cadouri TINIMTEX
Pagina a fost generata in 0.7062 secunde