Sunt vinovați antreprenorii pentru proasta absorbție a fondurilor europene?

175
1
Sunt vinovați antreprenorii pentru proasta absorbție a fondurilor europene? - suntvinovatiantreprenoriipentrup-1526484932.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a precizat că România are fonduri europene consistente pentru infrastructura de transport (6,6 miliarde euro), dar absorbția banilor europeni se face cu ajutorul antreprenorilor care trebuie să implementeze proiectele. Rovana Plumb a declarat că sunt două probleme majore: întârzieri în execuția lucrărilor – între 12 și 84 de luni și nepredarea lucrărilor executate pentru că antreprenorii nu au făcut cereri de plată.


"Avem 15 proiecte fazate, în valoare de un miliard de euro, care sunt contracte deja încheiate și pentru care nu primim facturi de la constructori. Sunt întârzieri în ceea ce privește cererile de plată. Sunt toate sumele asigurate, dar așteaptă situațiile de lucrări pentru rambursare. Mă îngrijorează că nu putem să avansăm", a spus Rovana Plumb. La rândul lor, antreprenorii au semnalat lipsa acută a forței de muncă. 




Comentează știrea

Sa-i trageti in tepa
16 mai 2018
Pe antreprenori,bineinteles

PSD nu-i vinovat niciodata.PSD are intodeauna dreptate.PSD este esenta.PSD este viata,PSD e in toate,e in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare.Daca Rovana Plumb spune ca antreprenorii e vinovati inseamna ca asa-i.PSD ne vrea binele.Dar PSD are numai dusmani.Cei mai vechi dusmani ai PSD-ului a fost basistii.Va aduceti aminte ?Basistii au putrezit in teapa.Apoi a venit Soros.Asta a fost ars cu fierul rosu.Apoi Statul Paralel,Coldea,Kovesi,profesorii,doctorii,defaimatorii de tara,agenturili straine,Uniunea Europeana,antreprenorii,protestatarii "#rezist".Pesedistii sunt romani adevarati.Toti romanii s-au strans in PSD.In rest, tradatori de tara si de neam.Dar cel mai iubit fiu al romanului este Draknea.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8686 secunde