Spitalele, clinicile, cabinetele din Constanța cele mai profitabile

550
Spitalele, clinicile, cabinetele  din Constanța cele mai profitabile - doctor-1320589906.jpg
În urmă cu câteva zile, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a lansat Topul societăților comerciale din județ pe 2010.

La domeniul de activitate "ser-vicii", subdomeniul "activități de asistență spitalicească", la între-prinderi mici pe locul I se clasează Isis Medical Center SRL, iar la între-prinderi mijlocii, Euromaterna SA.

Primele trei locuri de la subdomeniul "activități de asistență medicală ambulatorie și stomatologică" sunt ocupate, la microîntreprinderi, de Yuldent SRL, Diagnost SRL și Asclepios SRL, la întreprinderi mici de Medimar Imagistic Services SRL, Eurodializa SRL și Dentamar Impex SRL, iar la întreprinderi mijlocii, Iowemed SA.

Cât despre subdomeniul "Alte activități referitoare la sănătatea umană", la microîntreprinderi primele locuri sunt ocupate de Histomedica SRL, Centrul de diagnostic și tratament dr. Ciovică SRL și Citosan Plus SRL, iar la întreprinderi mici de Medical Analysis SRL, Medical Transport SRL și N.P.A. Laborator de analize medicale SRL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3557 secunde