Sondaj CCIR, în sprijinul antreprenorilor români

314

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2019, o consultare a mediului de business din România, cu privire la țările de interes pentru dezvoltarea afacerilor pe piețele internaționale.

Completând chestionarul de pe site-ul CCIR, oamenii de afaceri români au posibilitatea de a-și exprima opțiunile urmând ca, ulterior, CCIR să le faciliteze contactele externe de afaceri. Rezultatul consultării efectuate de CCIR va fi comunicat și autorităților, pentru ca și acestea să vină în sprijinul mediului de afaceri din România.

Răspunsurile oferite de către companiile din România se vor consolida în informații exacte, care vor sta la baza stabilirii destinațiilor pentru misiunile economice ale CCIR ce se vor organiza în anul în curs. În acest fel, misiunile economice se vor stabili în funcție de prioritățile mediului de afaceri și, astfel, eficiența acestora va crește.

Totodată, companiile care participă la sondaj vor beneficia de prioritate în misiunile economice către țările pentru care și-au arătat interesul.

Camera de Comerț și Industrie a României organizează în mod frecvent misiuni economice în străinătate, în vederea promovării business-ului românesc pe plan extern. În scopul eficientizării maxime a impactului asupra mediului de afaceri și, totodată, răspunzând în mod concret la cerințele acestuia, CCIR dorește ca organizarea unor astfel de misiuni economice să fie în deplină concordanță cu nevoile antreprenorilor din România.

Chestionarul este foarte scurt

și poate fi consultat la adresa:

https://ccir.ro/piete-externe/.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.442 secunde