Semnați petiția "Pactul pentru fiscalitate"!

221
Semnați petiția

Articole de la același autor

Pe data de 22 iunie 2015, Camera de Comerț și Industrie a României a fost gazda evenimentului de lansare spre semnare publică a "Pactului pentru fiscalitate", un document prin care reprezentanții instituțiilor și organizațiilor partenere se angajează să lucreze împreună pentru a simplifica, eficientiza și stabiliza legislația fiscală a României.


Mihai Daraban, președintele CCIR, și-a exprimat convingerea că recomandările cuprinse în pactul la care a aderat și CCIR sunt necesare pentru implementarea unei politici fiscale coerente, orientată către nevoile mediului de business. 


"Avem nevoie de o coordonare a tuturor eforturilor pentru reprezentarea intereselor oamenilor de afaceri în legislația fiscală. România are nevoie de niveluri rezonabile ale taxelor și impozitelor, de stabilitatea cadrului normativ, de creșterea calității serviciilor de administrare fiscală și de reducerea exponențiala a fenomenului evaziunii fiscale. Asumarea principiilor «Pactului pentru fiscalitate» de un spectru cât mai larg al societății românești va conduce, fără îndoială, la crearea unui cadru de referință pentru autoritățile publice cu com-petențe în domeniul fiscal" - a declarat Daraban.


"O parte din prevederile pactului au fost implementate de guvern. Alte prevederi sunt propuse in noul Cod fiscal", a declarat ministrul secretar de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Anca Laura Ionescu.


Pactul a fost înmânat reprezen-tanților Parlamentului României prezenți la eveniment. Cetățenii, în calitatea lor de contribuabili, pot semna petiția "Pactul pentru fiscalitate - Pactul pentru România" la adresa www.petitieonline.com/pactfiscal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4744 secunde