Seminar de informare privind politica UE de promovare a produselor agroalimentare

168
Seminar de informare privind politica UE de promovare a produselor agroalimentare - seminardeinformare-1575596618.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană a adoptat programul de lucru anual pe 2020, privind acțiunile de informare și promovare referitoare la produsele agricole, acțiuni puse în aplicare pe piața internă și în țările terțe. Programul de lucru stabilește prioritățile și bugetul disponibil pentru cererile de propuneri de anul viitor pentru campanii de informare și promovare a produselor agroalimentare, care se pot derula în interiorul sau în afara UE. Finanțarea UE poate acoperi până la 70 - 85% din costurile totale ale unor astfel de campanii. 


Agenția Executivă pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente (CHAFEA) a prevăzut publicarea cererilor de propuneri în prima jumătate a lunii ianuarie 2020. O zi de informare va avea loc joi, 30 ianuarie 2020, la Bruxelles. Ordinea de zi și linkul pentru înregistrare sunt deja disponibile pe site-ul CHAFEA. 


În cursul zilei de informare, beneficiari ai programelor își vor împărtăși experiența în implementarea programelor de promovare și vor oferi exemple de campanii reușite. Agenda reuniunii include organizarea unui eveniment de relaționare, în cadrul căruia pot fi întâlniți posibili parteneri de proiect. 


Prin înregistrare pe site, doritorilor li se oferă posibilitatea de a primi buletinul informativ al CHAFEA, cu noutăți despre cererile de propuneri și evenimentele promoționale organizate de Comisia Europeană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde