Se deschid centre de colectare a deșeurilor, în parteneriat cu cooperativele agricole

299
Se deschid centre de colectare a deșeurilor, în parteneriat cu cooperativele agricole - sedeschidcentredecolectareadeseu-1558550892.jpg
Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un protocol de colaborare. Cele două organizații vor acționa pentru promovarea asocierii fermierilor și realizarea activităților specifice agriculturii, cooperativelor agricole și industriei produselor de protecția plantelor.
Începând din anul 2019 se deschid noi centre de colectare a deșeurilor (SCAPA) în parteneriat cu cooperativele agricole membre ale UNCSV.


Programul național SCAPA al AIPROM răspunde cerințelor fermierilor și cooperativelor agricole, care își propun să aplice bunele practici agricole și să respecte reglementările de protecție a mediului.


Prin urmare, orice fermier membru al unei cooperative care a deschis un centru de colectare SCAPA va putea preda gratuit deșeurile din plastic, metal și hârtie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7774 secunde