SCHIMBĂRI LA VÂRFUL ANAF CONSTANȚA. Ce decizie a luat premierul Grindeanu

1409
1
SCHIMBĂRI LA VÂRFUL ANAF CONSTANȚA. Ce decizie a luat premierul Grindeanu - inspectoriiantifraudafiscala1488-1495182703.jpg
Premierul Sorin Grindeanu a decis eliberarea din funcție a adjuncților inspectorilor generali de la Direcțiile regionale antifraudă fiscală Constanța, Târgu Jiu, Deva și Oradea și numirea unora noi, potrivit unor Decizii publicate în Monitorul Oficial în data de 18 mai.


Premierul a dispus eliberarea din funcție a lui Daniel Dinulescu, inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 2 Constanța din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF, și înlocuirea acestuia cu Daniel Marius Zamfiroiu.


La nivelul Direcției regionale antifraudă fiscală 4 Târgu Jiu, în funcția de inspector general-adjunct a fost numit Liviu Adrian Bălan în locul lui Claudel Șelaru.


Totodată, Nicolae Silviu Mărgineanu a fost numit ca inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 5 Deva, după ce premierul a decis eliberarea din funcție a lui Ioan Sabo.


Marius Coturbaș a fost eliberat din funcția de inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 6 Oradea, în locul acestuia fiind desemnat Radu-Ioan Igna.


Printr-o altă decizie a premierului, Aron Szele a fost eliberat din funcția de consilier la cabinet, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.


Comentează știrea

Baciu
20 mai 2017
Mare e gradina Domnului

Cea mai importanta conditie pentru a lucra in ANAF este sa fii complet idiot! Vezi stirea cu bacul

Articole din aceeași secțiune

Joi, 18 Mai 2017
Stire din Economie : Euro a recuperat 1,90 lei
Pagina a fost generata in 0.9931 secunde