Salonul nautic și auto Tomis Yacht se deschide pe 21 iunie

355
Salonul nautic și auto Tomis Yacht se deschide pe 21 iunie - salonulnautic-1529330694.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru iubitorii agrementului nautic și al automobilismului. În perioada 21 - 24 iunie 2018, portul turistic Tomis va găzdui cea de-a XXI-a ediție a Salonului nautic și auto Tomis Yacht. 


Apreciatul târg de ambarcațiuni sportive și de agrement, echipamente, accesorii și autoturisme este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța. Producătorii autohtoni, importatorii și prestatorii de servicii din domeniu s-au pregătit să prezinte publicului constănțean ultimele noutăți din domeniu și oferte atractive, pe toată perioada târgului. 


Vizitatorii vor putea vedea și achiziționa: ambarcațiuni, de diferite tipuri și mărimi, produse în țară și din import, caiace și canoe, bărci gonflabile, platforme gonflabile și pontoane plutitoare, motoare inboard și outboard, remorci pentru tractat bărci, servicii de pază și protecție specializate, accesorii și bijuterii cu tematică nautică, piese de schimb și accesorii pentru ambarcațiuni, autoturisme. 


Ediția din acest an reunește un număr de 15 firme, care expun pe o suprafață de peste 1.000 mp. 


Timp de patru zile, de joi până duminică, Salonul nautic și auto Tomis Yacht va putea fi vizitat în parcarea din portul turistic Tomis Constanța, în intervalul orar 11 - 20.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Iunie 2017
Stire din Social : Se deschide TOMIS YACHT
Pagina a fost generata in 0.5919 secunde