S-a dat startul unei noi ediții a Programului "Litoralul pentru toți"

217
S-a dat startul unei noi ediții a Programului

Articole recomandate

O nouă ediție a Programului "Litoralul pentru toți", prin care turiștii beneficiază de cazare la mare cu tarife între 50 și 140 de lei/zi, se derulează în perioada 1 - 30 septembrie, informează Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), într-un comunicat de presă transmis Agerpres. 


"Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august. Tarifele practicate în programul special «Litoralul pentru toți» sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon", precizează sursa citată. 
Conform FPTR, până în prezent, s-au înscris în cea de-a 36-ediție a Programului 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. 


"Aceste locuri vor fi vândute prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor sau direct de către hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru turiștii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse. 


Pentru a veni în sprijinul turiștilor, multe hoteluri intrate în program mențin aceleași tarife nemodificate de șapte ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat", susțin reprezentanții patronatele din turism. 


Și în cadrul ediției din această toamnă "Litoralul pentru toți", sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. 


XXX 
FPTR este singura organizație reprezentativă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii entității având o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde