Reduceri de zeci de procente la Sevda!

742
Reduceri de zeci de procente la Sevda! - sevda1-1377428804.jpg

Articole recomandate

Sevda, binecunoscutul lanț de magazine de bijuterii, ceasuri și obiecte de decor, se laudă cu reduceri substanțiale la o serie de produse! 

Mai exact, constănțenii dar și turiștii încă aflați pe litoral pot beneficia de prețuri mai mici cu 20% la bijuteriile din aur de 18K cu diamante și cu 20 - 40% la obiectele din cristal Bohemia, la cele decorative argintate, la ramele și obiectele decorative din material polirășinos, precum și la icoanele din argint și argintate.

Sevda a luat naștere în 1993, iar acum are peste 40 de puncte de desfacere împărțite omogen pe întreg teritoriul României, magazine care îmbină bijuteriile cu obiectele de cadou argintate și din cristal Bohemia, precum și cu obiectele de decor. Mai exact, din lista de produse nu lipsesc bijuteriile din argint, din aur de 14K și cele din aur de 18K cu diamante, cele din perle naturale, de cultură sau din pietre naturale. În plus, în magazine se găsesc și multe obiecte din cristal Bohemia, ceasuri, rame și albume foto argintate, obiecte de decor, statuete și icoane din argint, dar și branduri cunoscute de ceasuri (Longines, Edox, CK, GC, Tissot, Swatch, Guess, Delbana, Q&Q, Casio).

Toate acestea pot fi găsite nu numai în magazinele din oraș, ci și pe litoral, în Mamaia - în zona Cazino, dar și în Eforie Nord și Neptun.

De actuala promoție pot profita și cuplurile care au decis să-și unească destinele în următoarele luni. La Sevda se găsește o gamă de peste 60 de modele de verighete ce pot fi achiziționate din stoc, dar și alte peste 100 de modele care pot fi comandate. De asemenea, nici inelele de logodnă nu lipsesc. Domnii care îndrăznesc să-și ceară partenera în căsătorie sunt așteptați, și ei, cu zeci de modele! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Diverse : Sevda a împlinit 20 de ani!
Pagina a fost generata in 0.4515 secunde