Pulsul Fiscului

521
Pulsul Fiscului - pulsulfiscului-1555098823.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 11 aprilie 2019, inspectorii vamali au descins la Complexul comercial Dragonul Roșu din București. Au fost confiscate 15.000 de produse cosmetice și 30.000 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute. Valoarea lor se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.
x x x
În 2018, milioane de conturi bancare au fost blocate de Agenția Națională de Administrare Fiscala. La una dintre marile bănci din România, Fiscul a blocat, anul trecut, o treime din conturile deschise. În total, au fost 700.000 de cereri poprire, pentru aproximativ 2,3 milioane de clienți. ANAF trimite cererile de poprire pe toate conturile persoanelor, indiferent de sumele datorate. 
x x x
Din dispoziția ministrului finanțelor publice, Eugen Teodorovici, și a președintelui ANAF, Mihaela Triculescu, inspectorii vamali au demarat, la nivel național, acțiunea "Demetra". În cadrul ei vor fi verificate integral circuitele de comercializare a legumelor și fructelor, achizițiile intracomunitare și importurile, transporturile care tranzitează punctele de trecere a frontierei și rețelele de vânzare en-gros și en-detail ale acestor produse. 
x x x
Zeci de inspectori vamali verifică Piața de Gros Pucheni din București. Obiectivele acțiunii sunt supravegherea și controlul comercianților în vederea identificării și sancționării fraudelor vamale și fiscale, verificarea calității și siguranței legumelor și fructelor comercializate, controlul actelor de proveniență a acestora. Acțiunile inspectorilor vamali, de verificare și monitorizare a piețelor si a altor spații de desfacere a legumelor și fructelor, vor continua și în perioada următoare.   
x x x
Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii. Dintre acestea, 16 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale și alte instituții publice. Principala temă abordată de specialiștii ANAF va fi "Spațiul Privat Virtual - avantajele utilizării". Alte teme vor fi: obligațiile fiscale generale de declarare și de plată în luna aprilie 2019 și noutățile legislative. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Social : Demisie la vârful ANAF
Pagina a fost generata in 0.5416 secunde