Pulsul economiei

141
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1512915528.jpg

Articole de la același autor

Sectorul agricol a absorbit 3,33 miliarde de euro, fonduri europene, în anul 2017.
★ ★ ★
Planul național de irigații prevede un program de investiții de 1,015 miliarde euro până în anul 2020, pentru reabilitarea unui număr de 86 amenajări de irigații viabile, care vor uda, în final, o suprafață de 2 milioane ha.
★ ★ ★
În anul 2017, suprafața contractată pentru irigații a fost de 670 mii ha. S-au aprobat udări pe 478 mii ha. Suprafața irigată direct din canale a fost de 44,9 mii ha. Au fost în funcțiune 240 de stații de pompare și repompare și stații de punere sub presiune.
★ ★ ★
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (POR) a publicat, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului "Ambulatorii", privind condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelurilor de proiecte pentru investiții în infrastructura sanitară și socială. Valoarea totală eligibilă a Cererilor de finanțare, echivalentă în lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data depunerii, este de minimum 100.000 euro și de maximum de 2.300.000 euro.
★ ★ ★
Noi proiecte de investiții în infrastructură, în valoare de 138,39 de milioane de lei, vor demara în județul Satu Mare, ca urmare a încheierii contractelor de finanțare dintre Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și beneficiari.
★ ★ ★
Începând cu 1 ianuarie 2018 vor intra în vigoare procedura și criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanțatorii participanți în cadrul programului "Prima casă". Procedura a fost aprobată printr-un ordin al ministrului finanțelor publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4265 secunde