Pulsul economiei

147
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1512665689.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii antifraudă au confiscat, în luna noiembrie 2017, bunuri cu o valoare de piață estimată de 5,49 milioane lei. Este vorba de zece TIR-uri cu instalații-decorațiuni de Crăciun, jucării (triciclete, trotinete, skateboard-uri electrice etc), articole sport (patine, ATV-uri etc), trolere, genți și rucsacuri. Bunurile erau deținute fără acte de proveniență de către cinci societăți comerciale.

v v v

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Comitetul Provincial Zhejiang al Consiliului Chinez de Promovare Internațională, a organizat joi, 7 decembrie 2017, Forumul de afaceri și Investiții România-Zhejiang, China. Evenimentul a avut loc la hotelul "Intercontinental", din București.

v v v

Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a preluat coordonarea activității sistemului feroviar național. În subordinea sa intră compania CFR SA - administratorul național de infrastructură feroviară și operatorii de transport CFR Călători și CFR Marfă.

v v v

Vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Cornel Coca Constantinescu, susține că: "Apetența românilor este pentru economisire și nu pentru investit, iar aceasta din cauza nivelului scăzut de educație financiară și a temerii față de risc."

v v v

În anul 2018, ordonatorii de credite ai instituțiilor și autorităților publice au obligația de a reduce cu 10% cheltuielile cu bunurile și serviciile aferente întreținerii și funcționării instituției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 0.4254 secunde