Pulsul economiei

158
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1511367416.jpg

Articole de la același autor

Marin Preda preia, oficial, începând de astăzi, 23 noiembrie 2017, conducerea Autorității Feroviare Române (AFER). Numirea s-a făcut printr-un ordin al ministrului Transporturilor, Felix Stroe.
Anterior, Marin Preda a îndeplinit funcția de inspector șef teritorial în cadrul Inspectoratului de Siguranță Feroviară, din Brașov.
★ ★ ★
Blocul Național Sindical (BNS) organizează, pe 12 decembrie 2017, un miting de protest împotriva modificărilor aduse Codului fiscal, transferului contribuțiilor sociale de la angajatori la angajați. 
★ ★ ★
Proiectul de buget pentru anul 2018 ar putea fi adoptat de Guvernul Tudose, pe data de 29 noiembrie 2017, a anunțat Liviu Dragnea, șeful PSD.
★ ★ ★
Schimbările aduse Codului fiscal, în special cele legate de transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, și plata defalcată a TVA, vor crea haos de la 1 ianuarie 2018, iar România va intra într-un con de umbră în ceea ce privește investițiile străine majore, a declarat Florin Câțu, vicepreședintele Comisiei pentru buget, finanțe și piață de capital din Senat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3843 secunde