Proiect dedicat femeilor-antreprenor din România

170
Proiect dedicat femeilor-antreprenor din România - proiectfemeiantreprenor-1485943709.jpg

Articole de la același autor

ELITE Business Women este o rețea națională care a reunit cele mai performante femei-antreprenor din România și care încurajează, prin intermediul conferințelor, workshop-urilor și training-urilor, și alte doamne să își valorifice ideile în afaceri.


Mai mult decât atât, ELITE Business Women a lansat, la începutul anului 2017, "Media Kit pentru IMM-uri", un proiect unic în România, menit să promoveze, atât la nivel național, cât și internațional, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos. 


Proiectul reprezintă un instrument de promovare online, care înglobează acțiuni precum e-mail marketing, crearea de conținut pentru articole de promovare în online, promovare targetată prin Social Media și în motoare de căutare, testimoniale și bannere de promovare online. Prin intermediul acestui proiect, beneficiarii vor avea acces la un public format din antreprenori, manageri, freelanceri, persoane în funcții de conducere în companii multinaționale, vor primi consultanță gratuită și un plan de promovare online și offline din partea organizatorilor. 


"Elite Business Women este o dovadă vie a faptului că promovarea targetată în online și în offline îți crește afacerea, îți creează o identitate și, în cele din urmă, un brand personal și al companiei. Online este viitorul, legăturile online au devenit la fel de comune precum contactul telefonic, prezența în acest mediu fiind o carte de vizită a companiei" afirmă Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.
Potrivit organizatorilor rețelei, femeile din România sunt mai independente ca niciodată, iar multe dintre ele și-au luat inima în dinți și au pătruns în dura luptă din mediul de afaceri, până mai curând dominată de bărbați. 


Succesul româncelor a fost atât de mare încât acestea s-au unit într-o comunitate națională care înglobează peste 6.000 de femei de afaceri, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, la conferințe din România, Portugalia și Marea Britanie."


Femeile-antreprenor se pot afilia rețelei Elite Business Women și pot deveni beneficiari ai proiectului "Media Kit pentru IMM-uri", accesând website-ul www.elitewomen.org


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Curaj, fetelor, intrați în afaceri!
Pagina a fost generata in 0.3457 secunde