Programele de sprijin pentru crescătorii de suine și păsări vor fi lansate curând

182
Programele de sprijin pentru crescătorii de suine și păsări vor fi lansate curând - programeledesprijinpentrucrescat-1565033448.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pregătește lansarea programul de susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție și a programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol. 


În acest scop, în perioada 30 - 31 iulie 2019 au avut loc instruiri de pregătire a personalului din cadrul direcțiilor pentru agricultură județene în județele: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Harghita, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Galați, Satu – Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița - Năsăud, Cluj, Mureș, Alba, Arad, Sibiu, Timișoara, Hunedoara, Caraș - Severin, Vâlcea. Instruirile au fost realizate de către specialiști de la Direcția Politici în Zootehnie din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. 


În cadrul întâlnirilor au fost discutate aspecte privind depunerea cererilor de înregistrare, verificarea documentelor, aprobarea finanțării celor două programe deosebit de importante care vor conduce la dezvoltarea sectorului de creștere a suinelor și a păsărilor.


Prin aceste programe se dorește sprijinirea crescătorilor de porcine și păsări, prin sporirea veniturilor,  îmbunătățirea nivelului de trai al acestora, precum și evitarea depopulării spațiului rural.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde