Produsele agricole românești - vedetele Târgului internațional Agriteq

226
Produsele agricole românești - vedetele Târgului internațional Agriteq - produseleagricoleromanesti8211ve-1553347417.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 - 22 martie, a avut loc cea de-a șaptea ediție a expoziției internaționale Agriteq, din Doha. Eveniment a fost organizat de Ministerul Municipalității și Mediului din Qatar. Obiectivul principal al manifestării expoziționale a fost acela de a reuni actori din agricultură, piscicultură, irigații, mediu, sectorul echipamentelor agricole moderne și al tehnologiei. 
La târg, au fost prezente 140 de firme agricole din 51 de țări. La actuala ediție, România a fost reprezentată de 14 companii de profil. 


Alături de oamenii de afaceri participanți la expoziție, s-a aflat ministrul Petre Daea, care a avut o întrevedere cu omologul său, ministrul Municipalității și Mediului din Qatar, Abdullah bin Abdulaziz Al Subaie, prilej cu care au analizat modalități concrete de cooperare între cele două țări. În cadrul turului expozițional, ministrul Petre Daea i-a prezentat omologului său produsele românești, acestea fiind apreciate în mod deosebit pentru gust și autenticitate.
 
De asemenea, mulți vizitatori au arătat interes pentru degustarea preparatelor românești, aceștia fiind încântați atât de modul de prezentare, dar mai ales de savoarea acestora. 


În zilele următoare, se așteaptă încheierea unor înțelegeri concrete de colaborare între firmele românești participante și oamenii de afaceri, vizitatori ai expoziției.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.795 secunde