Produse românești la expoziția BIOFACH 2019

127
Produse românești la expoziția BIOFACH 2019 - produseromanestilaexpozitiabiofa-1550685236.jpg

Articole de la același autor

O delegație a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de subsecretarul de stat Maricel Floricel Dima a participat, la Nurenberg, la conferința cu tema "Politica ecologică în Europa Centrală și de Est", organizată de Institutul de Cercetare a Produselor Ecologice ÖMKi din Ungaria, și la Congresul Federației Internaționale a Mișcărilor din Agricultura Organică, intitulat: "O nouă Politică Agricolă Comună pentru ferme sănătoase, oameni și o planetă sănătoasă".


Evenimentele au fost organizate în marja expoziției BioFach, târg anual de produse ecologice, care reunește expozanți din peste 130 de țări ale lumii. În cadrul Centrului Expozițional Messe-Nürnberg sunt prezentate produse ecologice de calitate.

Cele două standuri ale României, din cadrul acestei expoziții au fost reprezentate de un număr de peste 30 de operatori certificați în sistemul de agricultură ecologică. Aceștia și-au promovat produsele ecologice, precum: miere, uleiuri, o gama variată de fructe de pădure, cătină, brânzeturi, nuci, vin etc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7465 secunde