Prima adunare generală a Asociației Comandanților de Navă din România

260
Prima adunare generală a Asociației Comandanților de Navă din România - primaadunareacomandantilordenava-1570997966.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 10 octombrie, la Mamaia, a avut loc prima adunare generală a Asociației Comandanților de Navă din România. Alături de membrii organizației, la reuniune au fost prezenți reprezentanți ai Confederației Europene a Asociațiilor Comandanților de Navă (CESMA), ai CERONAV, Universității Maritime din Constanța și Asociației Agenților de Crewing. 


Într-o postare pe facebook, Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV și ambasador maritim IMO, relatează: "A fost o întâlnire în care s-au stabilit obiectivele asociației, afilierea la International Federation of Ship Master Association și la Confederația Europeană a Asociațiilor Comandanților de Navă (CESMA). Întâlnirea a fost prezidată de președintele asociației, clc. Marius Tuțuianu. 


A fost o întâlnire colegială în care au avut loc dezbateri despre standardele de competență, legislația pentru pavilionul românesc internațional, evoluția crewing-ului la nivel mondial, mentorat și angajarea cadeților ș.a. 


Era o inițiativă mult așteptată în România, pe care am sprijinit-o de la început și care sunt convins că va aduce, în anii ce urmează, un plus de reprezentativitate profesiei de ofițer de marină la nivel național și internațional". 


Potrivit Autorității Navale Române, în evidențele instituției erau înregistrați 45.108 de navigatori cu documente valabile la data de 30 iulie 2019. Corpul celor 8.669  de ofițeri maritimi de nivel managerial cuprinde 2.403 comandanți de nave.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Economie : Accident mortal pe o navă ro-ro de pasageri
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Economie : Inflația crește și tot crește de trei ani
Pagina a fost generata in 0.8824 secunde