Pentru iubitorii de off-road: Duminică are loc a treia ediție a JCI PLAY 4x4

604

Articole de la același autor

JCI Constanța, Offroadin Dobrogea.ro, Revista Iioi și Active Training au pregătit prima aventură off-road a acestei primăveri: ediția a treia a JCI PLAY 4×4, care are loc duminică, 25 martie. Pe lângă profesioniști ai jocului, participă la eveniment antreprenori din Constanța și împrejurimi. Traseul care urmează să fie parcurs este Mamaia, Corbu, Vadu, Cetatea Histria și Mănăstirea Colilia, așadar un traseu în care se pot vedea, din mașini de off-road, frumusețile Dobrogei.

"Pe lângă scopul principal de a face off-road business networking, avem și un scop secundar, de a strânge fonduri pentru Umanitara de Paște 2012 destinată copiilor mai puțin norocoși din județul Constanța", au precizat organi-zatorii. Potrivit acestora, fiecare persoană care aplică la eveniment pe site-ul 4x4.jciplay.net va primi confirmarea de participare pe email sau mobil.

După modelul umanitarelor off-road din alte orașe, în care fiecare participant donează 100 de lei, la finalul evenimentului de duminică se urmează acest exemplu. Pachetele pentru cei mici urmează să fie împărțite sâmbătă, 7 aprilie, în cadrul Umanitarei de Paște 2012. Participanții de la JCI PLAY 4×4 vor putea să însoțească flota Off-road în Dobrogea care va merge pe raza județului Constanța și va împărți daruri copiilor sărmani.

Partenerii principali ai evenimentului sunt: Balta Vlahi, Chevalet, Ferma Stoian, Grup Rul, Junkers Design, Vanimar și Zip Escort. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3462 secunde